Első szakasz, alapozzuk meg tudásunk és weboldalunk
2. szakasz - Kezdjünk el építkezni, biztos alapjainkra
3. szakasz - Állítsunk be mindent ami még fontos, ellenőrizzünk és "GO LIVE" pillanat :)

Lecke 2 Domain név regisztrációja és tárhely választás (Miért azt a csomagot vesszük részletek)

KAPCSOLÓDÓ LINKEK / LECKÉK

Domain név, vagy webcím választásnál figyelni kell, hogy jól átgondold mit is szeretnél. .hu nevek esetén nem azonnali a folyamat és Sybell esetén figyelni kell, hogy vásárlás után a domain nevek listájában ha rákattintasz a részletekre elfogadd a feltételeket amivel ők már intézhetik a szükséges dolgokat. Ez régebben és még megmaradt old-school helyeken papír alapon folyik továbbra is…azokat érdemes kerülni, mert egyenes jele a fejlesztések kihagyásának.

Csomagod választásánál figyelj oda, hogy:

  • akkora csomagot vegyél amekkora forgalommal számolsz.
  • nem gond ha kisebb, bármikor lehet nagyobbra váltani technikai fennakadások nélkül
  • Minimum egy 6G csomagot javaslok Sybell esetében, mert a modern vizuális lapépítők, mint az Elementor Pro, Divi is kihasználják ezt sajnos. Cserébe nem kell megtanulni kódolni 🙂
  • Én az oldalaimon a 17G csomagot használom, és az egy évre leosztott összeg ezen csomagon még mindig kimondottan kedvező.
  • HA Sybell marad, ne feledd a kedvezményes kódot használni (WPSULI1520), de olcsó ajánlat keresés közben ne csodálkozz ha sok bajod lesz már a tanfolyam menete közben is. Sok az ilyen kérdés és sajnos homokra nem építünk házat, a tanfolyammal megspórolt összeget nyugodtan fektesd be a weboldalad sikerébe.