logo wpsuli

Hívj meg egy kávéra havonta vagy egyszer:

Mostanra már sokan kérték ezt a támogatási formát, ezért szeretnék lehetőséget adni mindenkinek, hogy támogassa munkásságom egy nagyobb kávé árával havonta.

Miiiiiiilió köszönet mindenkinek aki így is támogat és segít ingyenesen tartani a tanfolyamot a teljes hazai közösség számára.

Egy kis apróság, a támogatás mellé ajándék is jár...tudom ennyi mellett már furcsa is, de így van 🙂

hello shield 5

HelloShield: Webshop és weboldal karbantartás

Ár: 3 900 Ft / hónap

Mint azt már a tanfolyam végén is kiemelem, fontos weblapunk folytonos karbantartása. Érdemes figyelni a frissítésekre, de itt sem kell azonnal mindent és még biztonsági mentés is javasolt, hogy legyen…nem is beszélve a javasolt ellenőrzésekre, on- és offsite biztonsági mentés, esetleges apró változtatások.

Én ezeket sok éve végzem el nemzetközi ügyfélköröm számára, de idehaza is sok megkeresés ért olyan tanulóktól akiknek több pozitívummal jár vállalkozásuk számára, ha kiadják ezt a feladatot valakinek akinek a kisujjában van minden 🙂 

Sok remek beszélgetés és kérés után a HelloWP csapata új szolgáltatásként elérhetővé tette a HelloShield karbantartási csomagot. Itt fontos volt egy olyan középutat találni ami mindenki pénztárcájának kedvez és hatalmas értéket képvisel vállalkozásod és weblapod életében.

Mi van a csomagban?

  • Karbantartást és frissítések kezelése
  • Víruskeresés (folytonos és terhelés mentes)
  • Biztonsági intézkedések és védelmi megoldások
  • Offsite biztonsági mentés naponta
  • HTTPS / SSL rendezése szükség esetén

Ez a szolgáltatás bármilyen tárhelyen működik, nem szükséges a weboldalt költöztetni. Az ár 1 weboldalra érvényes.

FONTOS: A mellett, hogy sikerült egy remek csomagot elérhetővé tenni, ha az én linkemen keresztül vásárolod meg HelloPack vagy HelloShield előfizetésed, még egy kávéra is meghívsz havi szinten amivel a WPSuli ingyenes fennmaradását támogatod!