Három évesek lettünk :-)

Elérte az óvodás kort a WP-Suli! 🙂

Három éve ezen a napon jelent meg az első bejegyzés, “Hamarosan indulunk” címmel. Három év persze még nem “történelem”, de nekem, nekünk (a PagonyMedia csapatának és külsős munkatársainak) mégiscsak nagy dolog…

Nézzük a kedvenc számaimat: 205 bejegyzés (nem írtam valami sokat az elmúlt évben – annál többet konzultáltam egyénileg…), 2.652 hozzászólás (plusz az Akismet által elhárított 5.927 spam – ezek nagyon belehúztak! Nézd meg a tavalyi számokat itt: Kétéves a WordPress Suli); a Google Analytics adatai alapján pedig eddig összesen 133.631 látogatás történt a weboldalon (kb 60 %-os növekedés tavaly óta), ebből 63.686 egyedi látogató (ez majdnem 70 %-kal nőtt) és 340.961 oldalmegtekintés volt; tehát a teljes három évet figyelembevéve a napi látogatószám most már 122 fő (tavaly ilyenkor 115 volt), de még érdekesebb (legalábbis számomra), hogy ha csak az előző egy évet nézzük, akkor majdnem annyian nézték meg az oldalt egy év alatt, mint előtte két év alatt (na jó, ez túlzás, igazából csak háromnegyed-annyian), és a lényeg: hogy ezalatt az egy év alatt naponta átlagosan 152 látogató járt a WP-Sulin.

Tudom, hogy ez a szám roppant kevés az “igazi, nagy” blogok, portálok látogatószámához képest, de nekem gyönyörű eredmény, hiszen egy meglehetősen szűk területről írok. A másik fontos adat számomra, hogy a látogatók több, mint fele visszatérő vendég, tehát újra és újra eljönnek hozzám; valamint az is lényeges, hogy a weboldalon töltött idő közel 5 perc – beleszámítva azokat a blogolvasókat is, akik csak elolvassák az éppen aktuális bejegyzést és már mennek is tovább!

Mindebből újra az következik nekem, mint amit tavaly is írtam: köszönöm az érdeklődésedet, köszönöm az aktivitásodat; köszönöm, hogy olvasol, hogy kérdezel, hogy néha válaszolsz is, ha én éppen nem vagyok itt; köszönöm, hogy témákat javasolsz, köszönöm, hogy felhívod a figyelmemet arra, hogy miről érdemes írnom.

Köszönöm, Kedves WP-Suli Olvasó! 🙂

 

Még két lényeges adat, mielőtt rátérek a “lényegre”: eddig több, mint 300 WordPress alapú oldal létrehozásához, testreszabásához vagy javításához volt közünk (egyszer már megszámolom pontosan…); és a WordPress weblapok igényeire optimalizált tárhelyszolgáltatásunkat jelenleg 188 ügyfél veszi igénybe. Lassan kezdem én magam is elhinni, hogy rutinosak vagyunk a témában 🙂

 

Az ajándékot pedig az ünnepelt adja, természetesen!
(ahogy az már megszokott a piacgazdaságban… 🙂 )

De hogy mi legyen az ajándék, azt Te mondod meg! Nos, mit szeretnél?… 🙂

Várom az ötleteidet, a véleményedet: kérlek, írd meg a hozzászólások között, hogy minek örülnél a legjobban, és a beérkező javaslatok alapján fogok adni valami olyasmit, aminek tényleg hasznát veszed.

Nagyon boldog születésnapot kívánok! 🙂

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email