Miket használok / javaslok

Ezen az oldalon azokat az eszközöket láthatod, amiket én magam is használok napi szinten mind a tananyaghoz, mind az ügyfeleim oldalaihoz. Ezeket a partner linkeket használva vásárlás esetén támogatod a WPSuli projectet! (ahol lehet igyekszem egyedi kedvezményeket hozni neked)

Kiemelten javasolt:

hellopack wpsuli tamogato

HelloPack

HelloPack előfizetéseddel ezt az oldalt is támogatod folyamatosan! Olyan eszközökhöz kapsz támogatást/ aktiválást mint Elementor Pro, GeneratePress prémium, LearnDash, WooCommerce Memebership és még sokminden.

HelloPack kupon kód 10% kedvezményért: WPBARKACS

Wpsuli Sybell

Sybell

Remek ár / teljesítmény, minden technikai paraméterrel amire szükséged lehet, Litespeed gyorsítással és teljes cPanel hozzáféréssel. Hazai szolgáltatónak őket ajánlom!

Sybell kupon kód 15% kedvezményre első évben: WPSULI1520

Vizuális lapépítés (Elementor)

Elementor /Pro

Elementor page builder - Sablon független, gyors és folyton fejlesztett lap építő. Ingyenes és Pro verzióval. Az ingyenes majd mindenre elegendő tartalmat illetően, Pro pedig képes minden pontját átalakítani honlapunknak, kivált több bővítményt tudásra és ha fontos számodra is az idő, akkor ezzel sokat tudunk spórolni.

(WPSuli termék) Katka Template Pack

Saját Elementor template/sablon készletem melyet elérsz mint teljes csomag vagy akár egy-egy témakörben is.

Elementor Cloud

Elementor nemrég indított szolgáltatása, mely egy weblap szükséglet esetén remek. WooCommerce esetén még nem javasolt, de egyszerű céges weblapokra rekem opció. Éves 99 dollárért kapunk egy tárhely csomagot és egy Elementor Pro licenszt használatra készen. Angol tudás kell ide!

Vizuális lapépítés (Divi)

Divi theme

Gyors és remekül testreszabható. Ingyenes verziója elegendő bármire Elementor Pro használata mellett, de kaptunk 10% kedvezményt a premium opcióra.

Prémium támogatás DIVI-hez és ajándék Divi License (Lifetime) – API kulcs

Ha szeretnéd olcsóbban megszerezni és nem megy az angol akkor a HelloWP ajánlatát tekintsd meg:

Sablonok

GeneratePress /Premium

Gyors és remekül testreszabható. Ingyenes verziója elegendő bármire Elementor Pro használata mellett, de kaptunk 10% kedvezményt a premium opcióra.

Astra /Pro

Szintén gyors és testre szabható alap sablon, remek GeneratePress alternatíva.

Bővítmények

Fluent Forms

Ingyenes, gyors és testre szabható kapcsolati ív építő remek lehetőséggel (Én a Pro verziót használom minden oldalamon amihez 15% kedvezményt is kaptunk, csak írd be vásárlásnál, hogy WPBARKACS a kupon kód mezőbe)

SEOPress /Pro

Yoast ingyenes és Premium remek helyettesítője. Az egyszerű bármennyi domain licenc miatt pedig a klienseimnek is ajánlhatom nyugodtan a Pro verzióját.

Rank Math

Másik remek ingyenes alternatíva. Nekem SEOPress Pro mellett nem adott okot váltásra.

Spam bot ellenes htaccess és robots txt

Ezen az oldalon megtalálhatod az általam is használt “alap” htaccess és robots.txt file tartalmát. Ennek az a szerepe hogy a legtöbb roSsz robit kint tartsa mielőtt még az oldalunkat elérhetné.

Jogi minták

Email marketing

Mailchimp

MailChimp

Talán a legkedveltebb email marketing platform kezdetben ingyen megindulni.

Elastic Email

Elastic Email

Kevésbé ismert, de remek email marketing szolgáltató nemzetközi vizeken főleg nagyobb listák esetén.

Színpaletták / generátorok

Szinek

Coolors.co

Remek ingyenes online eszköz ami teljes színpalettákat ad amint az oldalra érkezünk

Szinek

Colour Calculator

Amikor pontos szín rokonságokra vagy kíváncsi mikor palettát építesz magadnak 🙂 

Gradienthunt

GradientHunt

Te is elgondolkoztál melyik színek lennének jók egy átmenetben? Ezzel az online eszközzel előre megtekinthető szín gradient opciókat kapunk hátterünk áttetszőségéhez.

Stock fotók

Tipográfia / Betűk

Betuk

Fontpair

Remek eszköz betű család párokat találni új honlap projectedhez.

A fenti linkek némelyike partner link. Ez neked semmivel sem fog többe kerülni (néha még kedvezményes is), viszont a beérkező jutalékok segítenek fenntartani a wpSuli és wpBarkács projectet ha ezeket használod vásárlásnál 🙂