A Te képernyőd mit mutat?

Tudtad, hogy a WordPress Vezérlőpultján minden oldalt a saját igényeidre szabhatsz? Talán eddig még észre sem vetted a képernyő jobb felső sarkában a neved alatt a “Képernyő beállításai” gombot (egy szürke dobozt a “Súgó” mellett), amely mögött egy sor beállítás rejtőzik, hogy kényelmesebbé tegyék számodra a rendszer használatát.

A Vezérlőpult bármelyik menüpontjára kattintasz, a megjelenő oldal a saját igényeidre szabható. A képernyőn dobozok vannak, ezeket megfoghatod és odébbteheted (kattintással és húzással), ha pedig a “Képernyő beállításai” gombra kattintasz, akkor lehúzódik egy “roló”, rajta az aktuális oldal dobozaival illetve mezőivel.

Amelyik dobozra vagy mezőre nincs szükséged, annak a neve elől kiveheted a pipát, és az ezentúl nem jelenik meg. Ha később mégis szükséged van rá, visszaállíthatod ugyanígy.

Ezzel a módszerrel egyszerűsítheted a Vezérlőpultod oldalait, hogy csak azok a funkciók látszódjanak, amelyeket gyakran használsz, illetve azok a Neked legjobban megfelelő sorrendben jelenjenek meg.

Hasznos kis apróság, igaz? 🙂

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email