MĂ©gis van Google Analyticator :-)

Úgy látszik, csak meg kellett írnom a tegnapi bejegyzést, és a probléma megoldódott 🙂 Tegnap este Ronald Heft bejelentette, hogy a frissítés béta verziója nála már működik, majd egy felhasználó jelezte, hogy a 6.3.1-es verzió még mindig hibás. Ma reggel azonban megérkezett a 6.3.2-es frissítés, kipróbáltam, és jelentem, működik!

A Google Analyticator bővítmény frissítése után a következő képernyőt láthatod a Beállítások -> Google Analytics menüpontban:

Az új Google Analyticator beállítása

Kattints a Click here linkre (vagy a kisebbikre, ha a böngészódben le vannak tiltva a felugró ablakok), majd kövesd az utasításokat. A Google fiókodba való bejelentkezésed és az autentikáció engedélyezése után ezt a felugró ablakot kapod:

Az új Google Analyticator beállítása

A kapott kódot másold be az előző képen látható mezőbe, majd kattints a Save & Continue gombra. Ezután egy-két másodpercen belül megérkezel a régi, megszokott Google Analyticator beállító menübe, és a Vezérlőpulton újra működni fog a statisztikákat mutató widget. Hurrá! 🙂

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerĹ‘söd pont most szeretne saját honlapot Ă©pĂ­teni, de kell neki egy segĂ­tĹ‘ kĂ©z…legyĂ©l Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email