Ügyfélvélemények csinos megjelenítése

Akár tanácsadóként dolgozol, akár valamilyen terméket vagy szolgáltatást kínálsz, erős fegyvertény, ha vannak elégedett korábbi vevőid, ügyfeleid, akik szívesen nyilatkoznak szakértelmedről, és hogy miben javított az életükön az, amit Tőled kaptak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, kérj elégedett vevőidtől véleményt! Ezeket csinosan megjelenítheted a Testimonials Solution nevű bővítménnyel.

A bővítmény használata igen egyszerű. A szokásos módon kell telepíteni (kikeresed a Bővítmények -> Új hozzáadása menüpontban, telepíted és bekapcsolod, vagy letöltöd erre a linkre kattintva, és a fenti helyen .zip formátumban feltöltöd a tárhelyedre, majd bekapcsolod).

Telepítés és bekapcsolás után a bővítmény saját menüpontot hoz létre magának a bejegyzések és oldalak alatt, Testimonials néven. Ezen belül a bejegyzésekhez és oldalakhoz hasonlóan tölthetsz fel új véleményt, szerkesztheted a meglévőeket, illetve akár css-szinten is finomhangolhatod a vélemények megjelenését.

Az új vélemény felvitele nagyon egyszerű: meg kell adnod a vevőd nevét, használhatod a gravatarját vagy feltölthetsz hozzá képet, megadhatod a weboldala nevét és címét, majd bemásolod a véleményét egy bejegyzésszerkesztő-kinézetű felületen. Kellemes segítség, hogy a bővítmény mindhárom menüpontjában van egy rövid segítség, hogy hogyan kell használnod: az összes vevői vélemény megjelenítéséhez a bővítmény automatikusan létrehoz számodra egy oldalt (ennek a címét és a linkjét majd írd át magyarra), amelybe elég, ha bemásolod a bővítmény shortcode-ját; ezenkívül rendelkezésre áll egy widget, amely véletlenszerűen jelenít meg egy-egy véleményt az oldalsávban, hivatkozással az összes vélemény oldalára.

Ennél könnyebben és csinosabban ez nem is mehetne! 🙂

Szolgálati közlemény:

Hasonló bejegyzéseket (amikor egy-egy, közérdeklődésre számot tartható bővítményt mutatok be) a nyílt WP-Suli blogon ritkán, a klubtagok számára írtak között azonban gyakrabban jelentetek meg. Sőt, klubtagként Te mondhatod meg, hogy miről írjak!

Hogyan lehetsz klubtag?... Kattints ide, és megtudod! :-)

Hogyan lehetsz klubtag?… Kattints ide, és megtudod! 🙂

Addig is hasznos böngészést, és kellemes, nyugodt ünnepi készülődést kívánok!

U.i. Most látom csak – ez kereken a kétszázadik bejegyzés itt a WP-Suli blogon!

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email