CKEditor – jaj, ne…

Megszokhattad, hogy ajánlok sablonokat, bővítményeket, vagy olyan helyeket, ahol tanulhatsz, viszont valamiről lebeszélni ritkán szoktalak. Most mégis ezt teszem: kérlek, ne használd WordPresshez a CKEditort! (Sem más, “extra” bejegyzésszerkesztőt…)

Ez a bővítmény úgy működik, hogy telepítése és bekapcsolása után kiterjeszti az eredeti WordPress bejegyzésszerkesztő funkcióit, azaz több mindent tudsz így állítani: betűszínt, betűtípust, alsó és felső indexet, meg mindenféle egyéb nyalánkságot is kapsz hozzá, például a bővítmények beépülő ikonjait külön sorba rendezi és így tovább.

Bizonyos szempontból tehát valóban kényelmesebb ebben írni a bejegyzéseket – azaz csak lenne, ha rendesen meg lenne csinálva, illetve ha nem nyúlna olyan helyekre, ahol semmi keresnivalója.

Sajnos ez a bővítmény (és hasonszőrű korábbi társai) feltűnően sok esetben okozott galibát, összeakadt más bővítményekkel illetve sablonokkal, szétestek tőle az oldalak, sőt, még olyan is történt, hogy eltűnt miatta a hozzászólási lehetőség a bejegyzések aljáról.

Ezért nem javaslom a használatát.

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email