Érdekes bővítmények NetAnyutól

 

Ma Farkas Anikó vendégcikkét olvashatod: “A minap benéztem – főleg plugin ügyben – a WP-Suli oldalra. Tudni akartam, melyek azok az alap bővítmények, amelyeket Moni, mint WordPress Tudós 🙂 ajánl a honlap készítésének első fázisában. S ha már itt jártam, elolvastam  a többi bejegyzést is. Eszembe jutott néhány olyan kiegészítő – több WP-oldal készítésének és menedzselésének tükrében -, amelyek hasznosak lehetnek, ha a WordPress mellett teszed le a voksod.”

 

A szerző: Farkas Anikó, kreatív onlány, NetAnyu. Twitteren Aniko71, Facebookon anikofarkas.dr.
Első honlapjait még Drupal motoron készítette, mára csak egyet visz ez a tartalomkezelő rendszer.
Miután beleszerelmesedett a WordPressbe, több blogot is menedzsel WP motoron.
Amit ajánl a WP-suli és az Okos Honlap olvasóinak:
www.userymus.com – A FelhasználóBarát

 

Számos lehetőség van weboldalak készítésére. A WordPress előnye, hogy bár eleinte blogmotorként szolgált – tehát alapvetően blogolásra készült -, ma már annyi kiegészítő létezik hozzá – és a fejlesztéseknek hála, készül folyamatosan -, hogy igen összetett tervek megvalósítására is alkalmas.

Miért ajánlom a WordPresst?

Mert blogolni jó és hasznos! Ha okos, pénztermelő oldalt szeretnél létrehozni, szükséged lesz egy felületre, ahol a tudásod megmutathatod, ahol olvasóiddal kapcsolatot tarthatsz, ahol Te vagy a tulajdonos-szakértő. Erre pedig a WordPress blog kiváló eszköz!

Szükséged van a különböző megosztási lehetőségekre. A bővítmények segítségével a szükséges ikonokat könnyen beillesztheted. A legújabb a Facebook “like” gombja, amely bővítményt innen tudod letölteni.

Fontos a céljaid megvalósítása érdekében, hogy legyen valamilyen leveleződ. Sokan használják kezdetben a Google űrlapjait, de van ennél jobb megoldás is! Számos ingyenes hírlevélkezelő létezik, amelyek fejlettebb  – nagyobb forgalmat bonyolító vagy reklámmentes – formáiért természetesen fizetned kell. A WordPress saját kiegészítője kiváló áthidaló megoldás mindaddig, amíg nem szerzed be az igényeidnek megfelelő respondert. Ideiglenesen én is használom egyik oldalamon az ALO EasyMail Newslewtter bővítményt. Tökéletes!

Most pedig megyek, és a www.honnanjonapenz.com-ra felteszem a hiányzó bővítményeket, az összes többin pedig lecserélem az admint :-).

Köszönöm, Moni!

 

(Én is köszönöm Anikónak a híradást az érdekes és hasznos bővítményekről!)

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email