Ilyen volt a WordPress Piknik

Végre sikerült időt szakítanom rá, hogy megosszam az első WordPress Piknik élményeit és fényképeit. Ha ott voltál, kérlek, meséld el, milyen volt, ha pedig nem, akkor legközelebb ki ne hagyd!

Nagyon szép napunk volt, kellemes meleg, ragyogó fények… A lovardában találkoztunk, a gyerekek kipróbálták a pónilovaglást, azután az íjászatot is (erre a felnőttek is beneveztek), utána megettük a finom kolbászos paprikás krumplit. Közben fogyott a sör és az üdítő, meg a fagyi is rendesen 🙂

Ebéd után lesétáltunk a Duna-partra, a csapat egy része kenuba ült, és feleveztek egy jó darabon, majd visszacsorogtak hozzánk. Fürdőruhával senki nem készült, de a gyerekeket ez nem zavarta a pancsolásban, és a felnőttek is kellemesen napoztak, beszélgettek a parton.

Később visszamentünk a lovardába, és a fák alatti piknikasztalok között körbeültünk, megbeszéltük mindenki kérdéseit a WordPress rendszerrel kapcsolatban, és azt is elmondtam, milyen segítséget kaphat nálunk, aki a WP-Suli Klub tagja, vagy aki karbantartási szolgáltatásra fizet elő. A résztvevők között elindult a kapcsolatépítés is, névjegyeket cseréltek, későbbi találkozókat beszéltek meg.

Az alábbi képek és vélemények, azt hiszem, mindent elmondanak:

Nagyon szépen köszönöm a szombati szervezést. Remekül éreztem magam. Ezt elmondhatom Edit nevében is. Emellett rengeteg új és hasznos információval lettünk gazdagabbak. Alig várom már, hogy kezdődjön a tanfolyam.

(Berény Péterné Kati)

Nagyon élveztem a tegnapi pikniket a Szentendrei Szigeten. Az információcsere egy kellemes hétvégi kikapcsolódás keretében zajlott, amit nagyon jónak tartok. Máskor is szívesen részt vennék hasonló találkozón a szervezésedben. Úgy gondolom, hogy emberileg és üzletileg egyaránt jó helyre érkezik az, aki Téged választ.

Az egyik tevékenységem (ugyan még nagyon kezdetleges állapotban) megtalálható a www.asvanyekszerek.blogspot.com oldalon, biztos vagyok benne, hogy a többivel igénybe veszem a szolgáltatásaidat.

Először volt szerencsém személyesen találkozni Veled, és közvetlen, allűröktől mentes egyéniséged garantálta szerintem az egész társaságnak a kellemes, oldott, igazán családias hangulatot. Nagyon jónak tartottam, hogy a résztvevők között az ismerkedés “magától” elindult – hagytál erre időt, majd a nap későbbi részében mondtad el a mindenki számára fontos tudnivalókat, valamint mindenki választ kapott az általa feltett kérdésre.

Úgy érzem, jó helyen voltam, és leszek Nálad.

És természetesen várom a tanfolyam kezdését is.

(Szöllősy-Vigh Julianna)

(Figyelem! Az alábbi képek a nyugalom megzavarására alkalmasak! Ugyanis szerepelek rajtuk 🙂 Alább nyilatkozó Ildikótól származnak, akinek a véleményével és képeivel most utólag köszönettel kiegészítem ezt a bejegyzést.)

Köszönjük a WordPress piknik lehetőségét. Kellemes, hasznos kikapcsolódás volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Remélem, újra találkozhatunk. Csodálatos volt a helyszín, a programok és az egész nap. Köszönet érte!!!

(Lábasné Grega Ildikó)

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email