Megint egy fontos biztonsági frissítés

 

Miközben már a beta utáni, úgynevezett RC1 (“first release candidate”) fázisban van a WordPress 3.1. változata (ha akarsz, Te is beszállhatsz a tesztelésébe!), megjelent az újabb, a WordPress.org szerint kritikusnak nevezhető biztonsági hibát betömő 3.0.4. frissítés.

A frissítés azért különösen fontos, mert a motor egyik alaprészében találtak egy biztonsági hibát, ezért külön kérnek mindenkit, aki biztonsági kérdésekben otthon van, hogy vegye fontolóra, hátha tudna segíteni a probléma megoldásában.

Matt Mullenweg hozzáteszi: el tudja képzelni, hogy az ünnepek alatt nem a legfontosabb dolgod, hogy a WordPress oldaladat frissítsd, de a hiba természete olyan, hogy megéri megtenni – és a barátaiddal is jót tehetsz, ha figyelmezteted őket erre.

És ha már így “összefutottunk” 🙂 – kívánok Neked minden jót a következő évre, legyen éppen olyan, amilyet szeretnél! Találkozzunk itt gyakran 2011-ben is!

 

(Ezt a képet a WordPress közösség részére festette Gary Fernández spanyol művész.)

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email