Miért tűnnek el a kódok?

 

Mostanában többen panaszkodtak nekem, hogy beillesztettek valamit (például egy YouTube videót) HTML-nézetben, és amikor visszakattintottak a Vizuális nézetbe, akkor elveszett a kód, és nem jelent meg, amit akartak. Nem tudom pontosan, mi és miért csinálja ezt, de én is tapasztaltam már, például az Autoresponder űrlapkódjának beillesztésekor is.

A tapasztalat megtanított a megoldásra: amikor HTML-nézetben vagy és beillesztetted a szükséges kódot, mentsd el (Közzététel vagy Frissítés) a bejegyzésedet, majd lépj ki a szerkesztőből a Vezérlőpult bármelyik másik menüpontjára kattintva. Legjobb, ha a Bejegyzésekre kattintasz, kiválasztasz egy másik bejegyzést, amelyben nem volt html kód, belemész a szerkesztőbe, visszaváltasz Vizuális nézetbe (most nem kell mentened, hiszen nem változtattál semmit), és újra kilépsz a Bejegyzések listájába.

Ezután, ha kell, már visszamehetsz abba a bejegyzésebe, amelyben a html kód van, és javíthatsz a szöveges részeken, csak arra vigyázz, hogy ne kapcsolgass ide-oda a Vizuális és a HTML nézet között, mert ez az, ami miatt a WordPress felülírja a html kódodat.

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email