WordPress tartalmak költöztetése – online tréning

Muszáj némi személyes mentegetőzéssel kezdenem ezt a bejegyzést, mivel már délelőtt meg akartam jelentetni – csakhogy őszi szünet van, és a saját négy fiamon kívül itt voltak ma az öcsém gyerekei is. Hét fiú, öttől tizenöt éves korig… ugye, nem kell tovább magyaráznom, miért csak most jutottam el odáig, hogy nekiüljek ennek a cikknek? 🙂

Tehát a mai téma:

Ha tárhelyet kell változtatnod, vagy ha egy (ingyenes) blogszolgáltatótól szeretnél átváltani saját WordPress oldalra, akkor hasznos lesz számodra az alábbi bejegyzés. Hogyan kell átköltöztetni egy blogot?

Igazából erről már kétszer is írtam: először megmutattam, hogyan költöztetheted át WordPressre a Bloggeres (blogspot.com-os) blogodat (https://wpsuli.hu/kezdoknek/blog-atkoltoztetese/), majd pedig összefoglaltam, mi a teendőd, ha a WordPress oldaladat új tárhelyre akarod költöztetni (https://wpsuli.hu/haladoknak/hurra-koltozunk/).

Ha ez a téma Téged érint, vagy a közeljövőben érinteni fog, kérlek, olvasd el a fenti két bejegyzést. Ezután pedig – jelentkezz a jövő heti online tréningre!

Jövő csütörtökön arról fogok beszélni részletesebben, amit a fenti két cikkben vázlatosan leírtam, valamint elmondom a megírásuk óta eltelt időben szerzett tapasztalataimat. Az online tréning második részében a résztvevők kérdéseire válaszolok.

Ez a tréning most különleges lesz bizonyos szempontból.

Tavaly karácsonykor ugyanis úgy gondoltam, megírom a Nagy Magyar WordPress Kézikönyvet 🙂 , mégpedig valódi, nyomtatott szakkönyv formájában, és karácsonyi ajándékként egy kedvezményes kupont adtam a blogolvasóimnak, amelyet erre a könyvre válthattak volna be.

Végül azonban úgy döntöttem, egyelőre nem készítem el ezt a könyvet – egyszerűen nem volt elég időm rá. Lehet, hogy valamikor megírom, de most még nem.

Kárpótlásul a jövő heti online tréning minden blogolvasómnak ingyenes!

A blogok költöztetéséről szóló online tréning tehát november 8-án, csütörtökön, délelőtt 10 órától 12 óráig lesz a WP-Suli webkonferencia-termében. A részvétel ezúttal ingyenes minden blogolvasómnak! Ha érdekel a téma, de nem felel meg az időpont, akkor is nyugodtan jelentkezhetsz: a tréningről felvétel készül, így ezt bármikor megnézheted / meghallgathatod. De csak akkor kapod meg a linkjét, ha jelentkezel!

Az online tréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email