Kétéves a WordPress Suli :-)

Kétéves a WordPress SuliSzeretem az évfordulókat 🙂 Valahogy jólesik végiggondolni, mi történt a legutóbbi óta, és eltervezni, hogy hol fogunk tartani a következőn… Éppen ma két éve, 2010. február 12-én jelent meg az első bejegyzés a WP-Suli oldalán – egy igen rövid bejegyzés, mindössze annyi volt benne, hogy “Hamarosan indulunk!” Mennyi minden történt azóta!

Röviden, számokban: 190 bejegyzés, 2.034 hozzászólás (valamint 2.482 spam, amelyektől megóvott az Akismet 🙂 ), 83.584 látogató a weblapon, 38.235 egyedi látogató, 221.937 oldalmegtekintés (a Google Analytics szerint), tehát összességében kb 115 látogató naponta, és az átlagosan a webhelyen töltött idő 5 perc 17 másodperc… Tetszenek ezek a számok! És nemcsak azért, mert (bevallom) igen jólesnek a zuzámnak, de az sem árt, hogy megerősít: mégiscsak van valami értelme annak, hogy létezik ez az oldal, nem hiába dolgozom rajta két éve. Ki kívánhatna ennél többet?

Még néhány szám, ha már így belelendültem: tartottam eddig 7 tantermi tréninget, 5 online tréninget, 2 élő találkozót, amelyeken összesen több, mint százhúszan vettek részt, valamint tizenegyedik hónapja indulnak folyamatosan az online WordPress tanfolyamok, amelyeknek eddig összesen közel 1.200 résztvevője volt. A blogértesítőre jelenleg majdnem 3.000 fő van feliratkozva. A napokban jelenik meg a kétszázadik WordPress alapú weboldal, amelyet részben vagy teljes egészében én készítettem, a tárhelyszolgáltatásunk keretében pedig pillanatnyilag 117 ügyfelünk 238 domainje működik. Egyszóval:

Örülök, hogy hasznosnak találod az oldalamat, és köszönöm, hogy velem vagy!

 

Ennyit tehát a múltról (és a jelenről), most pedig hadd írjak pár dolgot a jövőről is.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján, annak megfelelően, amit az ügyfeleink kértek, átalakítottuk a webdesign szolgáltatásainkat. Jelenleg háromféle WordPress alapú weblapot készítünk: a “Hobby” csomagban technikailag állítjuk fel a weblapot, a tartalom feltöltése már a Te dolgod; az “Üzleti” csomagban készre építjük a weboldaladat, menüpontokkal, leírásokkal, képgalériákkal, űrlapokkal, egyebekkel együtt; a “Prémium” szolgáltatáscsomag keretein belül pedig további funkciókat is hozzáadunk (webáruház, zárt oldal, tagi rendszer, hírlevélszoftver, partnerprogram, stb).

A webdesign csomagok részletes leírását ide kattintva olvashatod el »

Mi az, hogy készítünk, miért a többes szám? Örömmel jelenthetem be, hogy megalakult Magyarország első női webdesign csapata! 🙂 Többé nem dolgozom egyedül: a WordPress weblapok telepítésében, beállításában, a sablonok fordításában és testreszabásában, a tartalmak elkészítésében és feltöltésében, sőt, a WP-Suli blog cikkeinek írásában is ezentúl egy lelkes “hölgykoszorú” segítségére számíthatok, akiknek a nagy része kisgyerekek mellett végzi ezt a munkát. Egyiküktől már meg is jelent egy cikk a WP-Suli Klub zárt oldalán (arról szól, hogy hogyan használhatod a WordPresst offline, azaz internet és tárhely nélkül, a saját gépedre telepített virtuális szerveren), és hamarosan olvashatjátok bemutatkozásukat és “kalandjaikat” az újrainduló OkosKismama & Co. oldalon.

Ahogyan már régen tervezem, ettől a sablontól megválunk – jól nézzétek meg még egyszer, mert a következő bejegyzés, a harmadik évünk első bejegyzése már új ruhában látja meg a napvilágot 🙂

Egy nagy tartozásom van még: januárra ígértem az új WordPress felhasználói kézikönyvem megjelenését. Amint a mellékelt ábra mutatja, ezzel bizony derekasan elcsúsztam, de mindent megteszek, hogy olyan gyorsan befejezzem, ahogy csak bírom. Természetesen a karácsonykor osztogatott kuponok, amelyeket a könyv megvásárlására lehet majd beváltani, továbbra is érvényesek lesznek – nem akarok felelőtlenül ígérgetni, a végső beváltási határidejüket majd akkor mondom meg, amikor a kezembe fogom a könyv első elkészült példányát 🙂

 

Remélem, továbbra is az olvasóm maradsz! És kérlek: ha van valami, amiről szeretnéd, hogy írjak, azazhogy írjunk, azt oszd meg velünk itt a hozzászólások között! Én és a csapatom (de jó ezt leírni!) igyekszünk minden kívánságot mielőbb teljesíteni.

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email