Korlátozott ideig elérhető oldalak készítése

A WordPress már régen jóval több, mint blogmotor – rengeteg olyan sablon tölthető le vagy vásárolható hozzá, amellyel professzionális kinézetet adhatunk WordPress alapú oldalunknak, és rengeteg olyan bővítménnyel szerelhetjük fel, amelyekkel valódi pénztermelő gépezetté alakíthatjuk weblapunkat. Lássunk most egy ilyet!

Az ingyenes Page Expiration Robot arra szolgál, hogy az olvasóidnak korlátozottan elérhető ajánlatokat adj: azokat mindenki csak egyszer láthatja (marketinges szakszóval OTO, azaz One Time Offer), vagy csak korlátozott ideig érheti el (TLO, azaz Time Limited Offer). Lényegében az történik, hogy amíg az ajánlat él, addig a látogatók az ajánlat oldalát látják, amikor pedig lejár, akkor a rendszer egy másik oldalra dobja át az olvasót.

Ezenkívül, ha akarod, még egy igencsak figyelemfelkeltő visszaszámlálást is feltehetsz az oldalra, figyelmeztetve a látogatóidat, hogy mennyi idejük van még hátra az ajánlat elérhetőségéből. Amikor az ajánlat lejár, és átkerülnek a másik oldalra, ott lehet magasabb ára a termékednek, vagy kiírhatod egyszerűen azt, hogy mindegyik elkelt.

A Page Expiration Robot beállítópanelje

A lejáratot megadhatod konkrét dátum és időpont szerint, vagy azt is beállíthatod, hogy az első látogatástól meddig éljen az ajánlat, sőt, megadhatod, hogy mikor kezdje elölről a folyamatot. Választhatod azt, hogy egy adott olvasónak szóljon-e a korlátozás (ennél a lehetőségnél egy sütit, vagy az IP-címet figyeli a rendszer), vagy mindenki ugyanazt a lejáratot lássa. A bővítmény WordPress oldalakkal és bejegyzésekkel is működik, a szerkesztőfelületbe épül be.

 

A nyári szünet előtti utolsó WP-Suli online tréningen a fenti online marketinges bővítményhez hasonló megoldásokról, külső szoftverekről és WordPress kiegészítőkről lesz szó – most csütörtökön, azaz június 28-án, 10-12 óráig, a webkonferenciatermünkben. A tréningről felvétel készül, így az is meghallgathatja utólag, akinek az időpont nem felel meg.

Annyiban más lesz ez a tréning most, mint korábban, hogy rövidebb ideig fogok én beszélni, viszont több időt hagyok Nektek a kérdezésre, és a kérdések nemcsak a tréning témájához kapcsolódhatnak – tehát egy csoportos online konzultációnak is felfogható az alkalom.

 

A csütörtöki online tréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

 

Klubtagok, figyelem! Számotokra a tréning ingyenes, de részvételi szándékotokat jeleznetek kell a hétfőn reggel érkező levélben lévő jelentkezési linkre kattintva. (Ne a fenti űrlapon, hanem a levélben jelentkezzetek, onnan csak egy kattintás, itt meg ki kell tölteni az űrlapot.) Ha nem jelentkeztek, nem tudtok bejönni a terembe és nem kapjátok meg a felvételt sem!

Nem vagy még klubtag?! Akkor gyere és jelentkezz gyorsan! :-) (Ámbár most már nemigen érdemes, hiszen egy hét múlva vége a negyedévnek – folytatás következik szeptemberben!)

 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Katt a képre részletekért

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Wpsuli Sybell
Sybell tárhely szolgáltatás
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence

Oszd meg te is!

A wpSuli alapja egymás támogatása. Lehet egyik ismerősöd pont most szeretne saját honlapot építeni, de kell neki egy segítő kéz…legyél Te ez a támogatás egy megosztással!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email